'Pomalo od prijateljstva i zivota'

Published on 10/21,2013

Ja sam nekako uvek navikla da idem sama i pored svih prijatelja! I nije uvek do njih. Ima i do mene, ali jednostavno, navikla sam. Nit ja njih smatram doraslim ljudima, nit se oni trude da budu na mom nivou. Cesto je tu neshvatanja, ali ne mogu. Pokusavam da objasnim, da im pokazem svet drugacijim ocima, ali uvek se svede na to da me ne shvate. Dzaba ti pomazes nekome, ako njegov pogled vodi samo u slepu ulicu! Ostaje samo nada da ce shvatiti i da ce 'porasti', tek tada ce nam se price obogatiti!
A do tada ja cu bitke sama voditi.. kao i uvek! Samo se nadam da ako ikada prodju moj put, prestanu da osudjuju ljude, da pocnu uvek od sebe i da pored svega pokusaju racionalno da rezonuju. Zato sto zivimo u knjizi u kojoj stranice nisu dovrsene. Sa jedne strane sam ces ih ispisivati,a sa druge strane, procices ono sto moras. Valjda je to sudbina !


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=213753

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me

One Response to 'Pomalo od prijateljstva i zivota' 1. Visit bytheway

  U istoj sam situaciji. U društvu sam koje baš nema iste statove kao ja i gledaju poprilično blijedo na sve to.
  Bježim od njih,ali sam shvatila da to nije najbolji način. Gledati ih i vidjeti kako tonu je ponižavajuće za mene. Naučila sam da budem ona zlatna sredina,koja gleda samo svoju korist ponekada.

  A sudbina.. To za mene nije sudbina.
  Ako napišemo jednu stranicu,dobijamo samo posljedicu na drugoj stranici. A to je produkt onoga što je na prvom dijelu.
  Subina ne postoji. Postojimo samo mi,a mi gradimo ono što želimo. 2. Visit daydreamer

  Upravu si kad kazes da je ponizavajuce, ali ima ona izreka :"Ako vidis coveka koji tone,dobro razmisli dal' ces ruku da mu pruzis ili kamen".Ja sam ostala uz one koji vrede,kod kojih ima bar malo znakova normalnosti i pogleda u napred, ostale sam,ruku na srce skartirala.
  A sto se tice sudbine, verujem i ja da smo krojaci svoje srece uvek,ali postoje neke stvari koje nisam krojila a same su dosle.